BAS Галузеві рішення
11 700 грн.

Рішення "BAS Громадське харчування" призначене для автоматизації бухгалтерського і податкового обліку діяльності ресторанів, кафе, підрозділів громадського харчування готельних комплексів, виробничих і кондитерських цехів та інших підприємств громадського харчування.

Рішення надає реальну допомогу у виконанні багатьох функцій, які виконуються різними працівниками підприємства громадського харчування – технологами, кухарями, завідувачами виробництвом, калькуляторами, комірниками, бухгалтерами, що відповідають за різні ділянки обліку.

Прикладне рішення "BAS Громадське харчування" розроблено на базі програми "BAS Бухгалтерія" і містить всю функціональність цього продукту (див. докладніше BAS Бухгалтерія).

"BAS Громадське харчування" автоматизує наступну галузеву специфіку:

Облік товарно-матеріальних цінностей, рецептури
Рецептури

Ведення номенклатурного довідника з відображенням всієї необхідної інформації щодо товарів, матеріалів, напівфабрикатів, страв. Передбачена можливість враховувати: сезонні відсотки, взаємозаміни, хіміко-енергетичні характеристики, калорійність і харчову цінність.


Використання механізму сезонних коефіцієнтів дозволяє врахувати "плаваючий" відсоток холодної обробки інгредієнта в залежності від сезону. Немає необхідності кожного разу заводити нову рецептуру.

Калькуляції/технологічні карти

  • Ведення списку рецептур, складання калькуляцій (Технологічних карт). Підтримуються такі види господарських операцій, як приготування і оброблення.


    У рецептурі можна задавати такі облікові показники: кількість інгредієнта брутто, відсоток втрат після холодної обробки, кількість інгредієнта нетто, відсоток втрат після гарячої обробки, кількість інгредієнта вихід.

    Крім того, у рецептурі блюда можна максимально докладно описати технологію приготування і вказати різні органолептичні показники (зовнішній вигляд, колір, консистенція, смак, запах).

    Для розрахунку хіміко-енергетичних характеристик страви реалізована можливість вказівки втрат при обробці сировини для кожного інгредієнта.


  • Використання декількох рецептур напівфабрикатів і страв з можливістю вибору потрібної в момент приготування. Для складних рецептур реалізований механізм обліку "блюдо в страві" з необмеженою кількістю рівнів вкладеності.

    Багаторівневість рецептур дозволяє врахувати всі, навіть найскладніші, процеси виробництва страв і напівфабрикатів на підприємстві.

Аналоги

Ведення списку взаємозамінних продуктів і його автоматичне використання при списанні у виробництво і формуванні калькуляційних карток.


Аналоги істотно спрощують процес правильного обліку залишків інгредієнтів. Завжди є можливість при нестачі основного продукту вказати список його замінників. В цьому випадку при оформленні випуску продукції заміна відбудеться автоматично, додаткових дій з боку користувачів системи не потрібно.

Спеції

У рішенні розроблений особливий режим обліку продуктів, витрата яких в перерахунку на одну порцію надзвичайно мала. До числа таких продуктів можна віднести, наприклад, спеції, сіль, цукор. Щоб уникнути похибки округлення при оформленні приготування страв, ці продукти не списуються, а накопичуються в спеціальному регістрі "Спеції".

Автоматична розкладка на інгредієнти під час інвентаризації

При проведенні інвентаризації врахована специфіка підприємств громадського харчування, що значно прискорить перерахунок складу. У процесі інвентаризації напівфабрикати, виробництво яких не було відображено в системі, можуть бути автоматично розкладені на інгредієнти.

Модифікатори

У програмі підтримується робота з модифікаторами. Для страв можна додавати модифікатори, які увійдуть до складу виробництва. Надалі це дозволить отримати інформацію з собівартості страв з урахуванням модифікаторів.

Контроль дотримання рецептур

Реалізовано звіт про недовкладенні складові приготованих страв. Контроль дотримання рецептури під час виробництва дозволяє поліпшити якість страв, оптимізує використання продуктів і попереджає можливі зловживання з боку персоналу.

Облік продажів
Облік продажів

Обмін даними з фронт-офісом, завантаження продажів з "R-Keeper v.6", "R-Keeper v.7".

Початкові продажі зберігаються в системі у вигляді чеків, які чітко відповідають чеку продажу в касовій системі. Створення документів “Чеки Громхарча” здійснюється після натискання на кнопку "Створити Чеки Громхарча", яка розташована в нижній частині форми обробки Завантаження продажів з R-Keeper v.7. Якщо таблиця продажів при цьому не заповнена, то вона заповнюється за поточним встановленим відбором (період і каси ККМ).


Після створення документів “Чеки Общепита” можуть бути отримані цільові документи.

Аналітична звітність
  • Рішення включає регламентовану звітність і галузеві уніфіковані друковані форми "ГХ".
  • Рішення включає необхідну аналітичну звітність для оцінки показників діяльності підприємства і прийняття рішень, зокрема для аналізу продажів.



В комплект поставки входять:
  • комплект документації.
  • дистрибутив платформи та конфігурації;
  • пільгова підписка на інформаційно-технологічний супровід (ІТС);
  • реєстраційна анкета;
  • ліцензійна угода;
  • ліцензія на використання цього програмного продукту на одному робочому місці –  ключ програмного захисту.
  1. Установка на робоче місце користувача.
  2. Первинне налаштування системи (базові параметри ведення обліку, створення користувачів).
  3. ІТС Проф на 3 місяці.
  4. 3 місяці безкоштовної консультації у компанії вендора.
  5. 1 годину навчання по роботі з програмним продуктом після встановлення та налаштування.
whatcaniget.gif


При покупці даного продукту Ви також можете отримати:
  1. Знижку до 50% при переході з 1С:Підприємство 7.7
  2. Обробку з імпорту платіжних доручень із системи «Клієнт-Банк» (з переліку вже розроблених). Сплачується лише настроювання на базі даних Замовника та навчання роботі.
  3. 20% знижки при замовленні з програмним продуктом до 20-ї години роботи консультанта (на навчання, оновлення типової БД, закриття періоду, підтримка користувачів, перенесення залишків та довідників із типових 1С:Підприємство 7.7).
  4. Безкоштовно - 2 години роботи консультанта (віддалено) протягом 1 кварталу після написання відгуку про нашу роботу та/або придбаний продукт 1С: Підприємство.
  5. Курс «Навчання» зі знижкою.